Termeni si Conditii si GDPR

Bine ati venit pe site-ul https://carclinic.ro/. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Car Clinic  S.R.L. in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului https://carclinic.ro/ isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Aplicabilitate
Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul https://carclinic.ro/ si pentru care Car Clinic  S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul https://carclinic.ro/ vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.
In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Drepturi de autor
Car Clinic  S.R.L  este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icons, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea Car Clinic  S.R.L  pentru a fi folosite.

Marci
Utilizarea domeniului sau a numelui Car Clinic  S.R.L  sau carclinic.ro, in forma directa sau ascunsa (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a Car Clinic  S.R.L 2002 este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre Car Clinic  S.R.L, conform cu cele de mai sus.

Conditii de utilizare. Garantii.
Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului. Site-ul este furnizat de catre Car Clinic  S.R.L pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibila” . Car Clinic  S.R.L scaneaza periodic situl si serverele pentru depistarea virusilor, insa nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la carclinic.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, Car Clinic  S.R.L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. Car Clinic  S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. Car Clinic  S.R.L . nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.

Securitate
Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat Car Clinic  S.R.L pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari
Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Car Clinic  S.R.L sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Car Clinic  S.R.L  isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.
Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Car Clinic  S.R.L si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul Car Clinic  S.R.L  si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral Car Clinic  S.R.L sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Minori
Car Clinic  S.R.L nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Car Clinic  S.R.L poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Drepturi de proprietate intelectuala
Car Clinic  S.R.L respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati Car Clinic  S.R.L o notificare care sa cuprinda:

  • semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
  • o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
  • o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate; adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra;
  • o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
  • o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

Politica de confidentialitate
Car Clinic  S.R.L  nu ofera si nu trimite datele dvs catre terti, decat in scopul realizarii contractului incheiat. Car Clinic  S.R.L  poate trimite periodic, dar nu mai mult de o informare pe luna, oferte sau reduceri de preturi care se refera strict la produsele de pe acest sit. Utilizatorul are posibilitatea de a solicita anularea contului sau refuzul de a primi informari printr-un email trimis la adresa de contact@carclinic.ro.

Legislatie
Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Car Clinic  S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Car Clinic  S.R.L

 

Prelucrarea datelor
Drepturile fundamentale cu privire la datele colectate sunt:
– Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat și folosite datele tale;
– Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
– Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
– Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;
– Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;
– Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

Datele dvs sunt prelucrate in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale ce ne revin pentru livrarea si instalarea produselor de pe situl nostru. Car Clinic  S.R.L  prelucreaza datele dvs prin intermediul partenerilor de expeditie, a procesatorilor de plati, a instalatorilor desemnati, a firmei de contabilitate.

Orice sesizare sau reclamatie sau solicitare de modificare sau de stergere ale datelor dvs personale poate fi trimisa la adresa de email: contact@carclinic.ro